Ontdekmiddag in de natuur voor kinderen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/06/2022
13:30 - 16:00

Locatie
Rhoonse Grienden

Categorieën Geen Categorieën


Ben jij een echte natuurliefhebber en ben je graag buiten aan het speuren naar beestjes en plantjes?

Vind je alles wat beweegt, krioelt of groen is interessant? Ga dan met ons mee op stap. Wij gaan je tijdens deze wandeling heel veel vertellen over de natuur 🙂

Samen met natuurgids Maarten Dijksman gaan we kijken, luisteren en ontdekken wat er allemaal voor moois te vinden is in de Rhoonse Grienden.

Maarten heeft al heel wat educatieve wandelingen en excursies georganiseerd voor het IVN en was altijd werkzaam bij natuurstad. Als natuurgids kan hij je ontzettend veel vertellen over bomen, struiken en beestjes. Nu is Maarten met pensioen maar vind hij het nog steeds belangrijk om kinderen te motiveren veel tijd in de natuur door te brengen en de kennis over de flora en fauna van ons land te blijven delen.

Zelf ga ik je ook het een en ander  over bloemen en planten en over hoe briljant deze kleine zuurstof fabriekjes eigenlijk zijn 🙂

Deze wandeling doen Maarten en ik vrijwillig omdat we het belangrijk vinden dat kinderen veel buiten en in de natuur zijn. Wel mag je een vrijwillige donatie doen. De opbrengst word volledig gedoneerd aan natuur en milieu ( natuurenmilieu.nl).

Extra Informatie:

Tarief: Gratis,  vrijwillige bijdrage voor het goede doel mag, hoeft niet

Verzamelen om 13:15 op de parking naast de jachthaven in Rhoon

Kinderen van onder de 6 jaar graag met begeleiding van ten minste 1 volwassene

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.