Informatie rondom bedenktijd, ruilen & retourneren

Retourneren

Voldoet het product toch niet aan uw verwachtingen, of wilt u dit voor een ander reden retourneren, dit is geen probleem.

U heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via renee@homemadewithgreen.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer het product of de verpakking beschadigd zijn of meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Ruilen?

Ook ruilen is mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met renee@homemadewithgreen.com. Wel draagt u zelf de kosten voor het terugzenden van het product.

Homemade with Green

Ghijseland 129

3161 VK Rhoon

renee@homemadewithgreen.com

06-39135603

KvK-Nummer : 85135542

BTW Nummer : NL004056692B63